Trimite unui prieten

Vânzare imobil de pe str. Codrilor nr. 3

Exportă PDF - Vânzare imobil de pe str. Codrilor nr. 3 Tipărește pagina - Vânzare imobil de pe str. Codrilor nr. 3 Trimite unui prieten - Vânzare imobil de pe str. Codrilor nr. 3

publicat de VLAD AURORA DELIA in Joi , 2 Iulie 2015, 12:46

+ - R

În ședința Consiliului Local din data de 30 iunie s-a aprobat trecerea din proprietatea publică în proprietatea privată a Municipiului Oradea, respectiv aprobarea vânzării prin licitație publică, a imobilului compus din două construcții (sala de conferințe și motel în stadiu nefinalizat) și teren, în suprafață de 10.000 mp, situat în municipiul Oradea, str. Codrilor nr. 3. Acest imobil a aparținut până în anul 2014 Fundației Mecena.

Imobilul se află în imediata vecinătate a fostului Ștrand Municipal. Parcela are un front stradal de cca 100 m, fiind învecinat pe latura vestică și de sud cu viitorul complex Aquapark Nymphaea, iar la est de Ștrandul Dinamo.

Prin această hotărâre se aprobă prețul de pornire a licitației de 910.000 euro, la care se adaugă TVA. Prețul se va achita în lei, la cursul zilei de la data semnării contractului de vânzare - cumpărare. Cumpărătorul va avea obligația obținerii autorizației de construire pentru finalizarea/modernizarea construcției neterminate sau realizarea unor noi construcții, în termen de maxim 1 an de la semnarea contractului de vânzare-cumpărare și finalizarea lucrărilor în termen de maxim 2 ani de la data emiterii autorizației de luare în folosință a construcției.

"Nefinalizarea de către cumpărător a investiției, în termen de maxim 3 ani de la data semnării contractului de vânzare-cumpărare, va duce la pierderea garanției de bună execuție și la plata unor penalități de 500 lei/zi, pentru fiecare zi de întârziere, până la data emiterii autorizației de luare în folosință a construcției", a declarat primarul Ilie Bolojan.

 Înapoi la Stiri