Trimite unui prieten

Anunt sesiune ANL tineri 2015

Exportă PDF - Anunt sesiune ANL tineri 2015 Tipărește pagina - Anunt sesiune ANL tineri 2015 Trimite unui prieten - Anunt sesiune ANL tineri 2015

publicat de VLAD AURORA DELIA in Vineri , 9 Octombrie 2015, 15:27

+ - R

 

ANUNT

Referitor la depunerea dosarelor in vederea repartizarii unei locuinte pentru tineri, construite prin programul ANL, in Municipiul Oradea

 

Prin prezentul anunt, se aduc la cunostinta publica urmatoarele informatii:

Prin Hotararea Consiliului Local nr. 641 din 29.09.2015, s-a aprobat organizarea unei noi sesiuni de depunere dosare pentru locuintele destinate tinerilor construite prin programul ANL, a criteriilor de acces si a criteriilor de ierarhizare prin punctaj in vederea stabilirii ordinii de prioritate.

Perioada de depunere a dosarelor, in vederea de depunere a cererilor insotite de actele doveditoare de catre solicitantii de locuinte construite din fonduri ANL in municipiul Oradea, in vederea stabilirii listei de prioritati:

12 octombrie 2015 - 10 decembrie 2015

Dosarul pentru obtinerea unei locuinte de tip ANL trebuie sa cuprinda actele stipulate in Anexa 1, la prezentul anunt.

Mentionam faptul ca, dosarele incomplete, sau cele depuse dupa perioada mai sus-mentionata, vor fi respinse.

Pentru cererea tip privind solicitarea de inscriere pe lista de prioritati la locuinte construite din fonduri ANL in municipiul Oradea, persoanele interesate, se pot adresa personalului care deserveste ghiseul nr. 7 sau ghiseul nr. 9 din Centru de relatii cu publicul -Piramida, Primaria municipiului Oradea, parter.

Persoanele sau familiile care au acces la locuintele construite din fonduri ANL in municipiul Oradea, sunt cele care indeplinesc criteriile de acces, prevazute in Anexa 2, la prezentul anunt.


ORADEA                                                CONDUCEREA   

        09.10.2015                     ADIMINSTRATIEI IMOBILIARE ORADEA    

 

 Fișiere - Anunt sesiune ANL tineri 2015

Înapoi la Stiri