Trimite unui prieten

Stadionul Municipal

Exportă PDF - Stadionul Municipal Tipărește pagina - Stadionul Municipal Trimite unui prieten - Stadionul Municipal

publicat de VLAD AURORA DELIA in Joi , 18 Octombrie 2012, 13:21

+ - R


Echipele FC Bihor şi FC Bihor II îşi dispută jocurile oficiale pe Stadionul Municipal din Oradea, aflat în administrarea Consiliului Local. Stadionul a fost construit în anul 1924, iar de-a lungul anilor a suportat mai multe lucrări de modernizare. Momentan, stadionul are o capacitate de aproximativ 11.000 de locuri pe scaune, 80 la tribuna oficială, 756 la tribuna zero, 3027 la tribuna I, 2904 la peluza I, 2900 la peluza II şi 1400 în cele două colţuri.

La tribuna II accesul spectatorilor este interzis, construcţia urmând a fi demolată şi reconstruită. În vara anului 2007 s-au finalizat lucrările la terenul sintetic, pe care îşi pot desfăşura activitatea echipele de seniori şi cele din Centrul de copii şi juniori al FC Bihor. 

S-a dat in folosinţă şi terenul secundar de antrenament cu iarbă naturală, instalaţie de iluminat pentru antrenament, drenaj şi instalaţie de irigat automată.

Modernizări: au fost amenajate 2 vestiare noi, un grup sanitar, iar la 3 vestiare şi 2 grupuri sanitare au fost executatea lucrări de reparaţii: înlocuirea tâmplăriei metalice cu tâmplărie PVC, înlocuirea duşurilor, înlocuirea gresiei şi a faianţei şi amenajarea faţadelor.

De asemena a fost dat în folosinţă un cabinet medical cu camere TEST DOPING conform cerinţelor Federaţiei Române de Fotbal.

A fost instalată o tabelă de marcaj electronică şi sistem de acces pe bază de turnicheţi

A fost amenajată calea de acces aferente Tribunei I. 

ADRESA :  Str. Ioan Cantacuzino
TELEFON : 0259-432704   POARTA

                 


 PROGRAM DE ACTIVITATE SAPTAMANAL:- săptămâna 29.02.2016 - 07.03.2016IMAGINI STADION MUNICIPAL ORADEA

Fișiere - Stadionul Municipal

Înapoi la Lista index