Trimite unui prieten

Parcare supraetajata

Exportă PDF - Parcare supraetajata Tipărește pagina - Parcare supraetajata Trimite unui prieten - Parcare supraetajata

publicat de VLAD AURORA DELIA in Marti , 24 Martie 2015, 11:18

+ - R


Parcarea supraetajată de pe Tribunalului a devenit funcțională

Începând din data de 15 mai 2014, a devenit funcțională parcarea supraetajată de pe strada Tribunalului, prima parcare de acest gen din oraș.
Lucrările la complexul multifuncțional au fost efectuate de către SC Administrația Domeniului Public SA, urmând ca parcarea finalizată să fie preluată de către Administrația Imobiliară Oradea, care o va administra în viitor.
Lucrările propriu-zise au fost demarate în luna august 2012, complexul având mai multe funcțiuni: pe o suprafață de 13.132,95 mp sunt amenajate 457 locuri de parcare, iar pe o suprafață de 1.009,35 mp sunt spații comerciale și servicii. O treime din clădire are regimul de înălțime de demisol și parter, 2 etaje și terasă, iar două treimi din clădire au regim de înălțime de subsol+ parter+ 3 etaje și terasă.
Valoarea lucrărilor a fost de 16.739.984 lei fără TVA, plata realizându-se eșalonat, timp de 60 de luni, prin emiterea de bilete la ordin.
Încă de la primele ore ale dimineții, parcarea a început să fie utilizată, în principal de cei care lucrează în zonă. Cei care parchează în complexul multifuncțional o pot face până în 31 iulie în mod gratuit, urmând ca în ședința de Consiliu din luna viitoare consilierii locali să aprobe tarifele care vor fi aplicate în parcarea supraetajată. Conform planurilor municipalității, cei care vor parca aici vor beneficia de tarife mai mici decât în celelalte parcări din oraș, iar tariful practicat pentru riveranii din zonă și cei care parchează aici ocazional va fi de asemenea diferențiat.
Prin aceste tarife, administrația locală dorește să stimuleze cetățenii să parcheze în complexul multifuncțional acoperit, păzit și supravegheat cu camere video în permanență.

 

GALERIA FOTO

 

Regulament parcare supraetajata

TAXE PENTRU PARCAREA SUPRAETAJATA DIN MUNICIPIUL ORADEA IN ANUL 2017

Înapoi la Lista index